Over ons

Over
rofix

Ron Vaessen
2de generatie Rofix NV

Over Rofix

Rofix NV is al ruim 40 jaar actief als bevestigingsspecialist op het gebied van verwarming en sanitair. Haar missie is om toegevoegde waarde te creëren door kwalitatief goede oplossingen aan te bieden aan haar klanten

Dankzij eigen productiesites in België, Polen en China is Rofix erin geslaagd haar producten wereldwijd te exporteren, en is het marktleider in België, Nederland, Polen en daarbuiten.

Rofix NV is in 1978 opgericht door Robert Vaessen en Liliane Verheijen. Sinds 1986 is het hoofdkantoor gevestigd in Dilsen-Stokkem, in de Belgische provincie Limburg. In de afgelopen 40 jaar is Rofix uitgegroeid tot de beste specialist in radiatorinstallatie en montagehulpstukken.

Meer dan ooit wordt het succes van een bedrijf bepaald door haar werknemers. Door het Rofix label als richtlijn te gebruiken bij alles dat onze medewerkers doen, helpen we Rofix succesvol te blijven.

Samen opgroeien, het bedrijf van binnenuit zien groeien en een krimp meemaken vanaf de eerste rij, natuurlijk schept dat een onlosmakelijke band.

Ron Vaessen - 2de generatie Rofix NV

Met onze vestigingen in Polen en België hebben we alles in huis om voor de volgende generatie succesvol te zijn op een manier die de markt van ons verwacht: Veilig, Vast en Stevig!​​​​​​​

“Als 40-jarige is het kopen van het familiebedrijf, dat zijn 42e verjaardag viert, natuurlijk een droom die uitkomt”

Waar Rofix groot is geworden met radiatorinstallaties, neigt de markt tegenwoordig meer naar andere vormen van klimaatbeheersing. Uiteraard zit Rofix niet stil en na 40 jaar blijft het doel meer dan ooit dat binnen ons bedrijf in moeten spelen op de vraag vanuit de markt, en vanuit onze klanten.
​​​​​​​
Samen met nieuwste technieken kunnen we werken aan het vormgeven van morgen. 120 vakbekwame medewerkers werken dag in dag uit met maar één doel: onze klanten tevreden stellen.

Het assortiment radiatorinstallaties blijft vanzelfsprekend, maar wordt stilaan voorbijgestreefd door de installatiebranche, waar we ons steeds meer kunnen onderscheiden. Als bekende naam in West-Europa hebben wij natuurlijk het vertrouwen van de klant, waarvoor wij dagelijks door het vuur gaan. Hierdoor kunnen we blijven groeien en doorgaan op de ingeslagen weg.

Toepassingsgebied

Rofix is gespecialiseerd in toepassingen van de hoogste kwaliteit.

ELEKTRISCH

BUIS IN BUIS

CENTRALE VERWARMING

RIOOLWATER

Radiatoren

RIOOLAFVOER

VENTILATIE

RADIATOREN

SANITAIR

ROOKAFVOER

Schrijf u hier in & ontvang als eerste
​​​​​​​ons laatste nieuws per mail