Wat moet ik weten voor ik begin te renoveren? Gebruik de Rofix renovatie-checklist!Het renoveren van een ruimte in huis vormt voor velen een grote uitdaging. Gelukkig hebben we bij Rofix aan jou gedacht en hebben we een gebruiksvriendelijke renovatie-gids samengesteld. Bye bye stress, hello new place.

Ontwerp of kies een design

De eerste stap bij elke renovatie, is beslissen wat er allemaal verandert moet worden. Als je zelf geen ervaring hebt met het ontwerpen van badkamers e.d. raden we aan om een design te laten maken door een professional. Zo een ontwerp geeft een duidelijk overzicht over hoe de ruimte gebruikt zal worden: waar zal de douche zich bevinden? Of waar worden de douchewanden geplaatst? Maak ook zeker een overzicht met waar de leidingen zich bevinden, zo blijf je gespaard van onaangename verrassingen bij de afbraak.

Investeer in nieuw sanitair van de hoogste kwaliteit

Wanneer je klaar bent met het ontwerp, kan je het sanitair kiezen. Het is zeer belangrijk dat je kiest voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen. In onze Rofix catalogus vind je een breed gamma aan sanitair producten. Ga zeker eens langs bij één van onze verdelers voor meer informatie.

Beginnen renoveren

Zo, het ziet ernaar uit dat je klaar bent om met de afbraak te beginnen. Hou zeker rekening met waar de leidingen zich bevinden en waar er eventuele nieuwe leidingen zullen bijkomen. Heb je zelf weinig ervaring hiermee? Laat je helpen door constructiewerkers of afbraakwerkers. 

Onze producten zijn gemakkelijk zelf te installeren en worden geleverd met een duidelijke handleiding. Controleer ook zeker op lekken of schade. Als laatste, vergeet niet de kamer terug schoon te maken en voilà, je kan genieten van het nieuwe plekje in huis!

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit bevestigingsproducten uw renovatie mee uit te voeren?

Rofix NV is al ruim 40 jaar actief als bevestigingsspecialist in de wereld van verwarming en sanitair. Haar missie is om toegevoegde waarde te creëren door kwalitatieve oplossingen aan te bieden aan haar klanten.

Onze producten

Most recent posts

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste
​​​​​​​ons laatste nieuws per mail

Schrijf u hier in & ontvang als eerste
​​​​​​​ons laatste nieuws per mail